22 september 2012

Mr. Nelson er på plass

I dag har husbonden og mini'en vært på tur til Bjørg i Svartdal for å hente enda en ny bukk og levere 20 sekker ull - det kommer til å bli fint garn !!!!

Her har Mr. Nelson kommet seg på plass på Lisland.


Mr. Nelson er en 6 år gammel staselig bukk som er etterfølgeren til bukken Jon. Så da får vi håpe geitene liker den nye herremannen som er kommet til gards....


Det er visstnok viktig med en stor bukk til de eldste geitene - han nye bukken på 2år ville de antageligvis satt på plass og banket.. Så spørs hvor mandig han ville følt seg etter det ..Så da er det godt å ha Mr. Nelson på plass - ingen vits i å prøve seg på noe tull her..

Mr. Nelson skal brukes på de eldste geitene våre og Knut - bukken på 2 år fra Hjartdal skal brukes på de yngste geitene våre... Vi har allerede begynt å ane at de yngste geitene prøver å gjøre seg litt til for Knut....mens  de eldste geitene enser  han ikke et blikk.. 
Så da gjenstår det å se om det blir litt romantikk i fjøset i kveld når de oppdager at Mr. Nelson er flyttet inn....

2 kommentarer:

 1. Hei hei! Så fin da! Alltid spennende med nye dyr! Det er sikkert! Her på garden vennter vi på ny bukk her også. Etter lang og tro tjeneste fra bukken "Kjell Ullriksen" er det på tide med litt nytt "blod" i flokken. :-)

  Må du ha en fin dag :-)
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :-) mr. Nelson er en staselig kar det!!! Nå er han i gang med parringen allerede - så da kommer det masse små killinger til våren.. Det liker jeg ;-) ny bukk på dere i år og...så spennende...det må til innimellom :-) da blir det mange søte små på dere og :-) det er moro ;-)

   Slett

Legg gjerne igjen en kommentar hvis du har lyst -
alltid hyggelig med et lite "spor" fra dere lesere :-)